Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Magunkról

Irodánk már 8 éve van jelen a magyar turisztikai piacon. Ez idő alatt mindig igyekeztünk megtenni a tőlünk telhető legtöbbet utasainkért és a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtani, a legelfogadhatóbb árért.

Az aktuális szezonban a már jól megszokott és közkedvelt úti célokon kívül számos újdonsággal bővül kínálatunk.

Több kontinens országaiba szervezett üdülőprogramjainkon a legjobb szállodákat ajánljuk, ahol kitűnő személyzet gondoskodik arról, hogy Utasaink a legjobb szolgáltatásban részesüljenek, így nyaralásuk igazi kikapcsolódás és élmény legyen. Azon vendégeink, akik az aktív pihenést részesítik előnyben, idén is számos városlátogatással egybekötött program közül választhatnak.

A jelenlegi kínálatunkban is mindenki megtalálhatja álmai nyaralásának színterét, melyhez több ország, program és időpont közül válogathatnak.

A fiatalok megnyeréséért évek óta dolgozik a cég, ennek érdekében kínálatukat sí utakkal és kalandtúrákkal bővítettük.

Magyar és nemzetközi sport- és kulturális eseményekre értékesítünk jegyet, több sportszövetség által szervezett eseményre.

Megállapodást kötöttünk  a Ticket Express az Inter Ticket és a Ticket Portál hálózatokkal is.

Az Irodánkkal az elmúlt több év során kialakított, kapcsolatrendszerek garantálják, hogy az utasok belföldön és külföldön is megkapják az elvárt szolgáltatásokat, s ez garancia a biztonságra és a megbízhatóságra. Mivel ezek a tényezők korunk turizmusának talán legfontosabb értékei, így aki ma az Irodánkkal utazik,tudja mire számíthat és nem érhetik meglepetések.

Kívánunk Önnek nagyon kellemes nyaralást, sok szép felfedezni valót, és biztosítjuk Önt afelől, hogy mindig a legjobb tudásunkkal állunk rendelkezésére, hogy örömteli és sikeres nyaralást biztosíthassunk Önnek és családjának